Park Maashorst Park Maashorst

Aanbod

In Park Maashorst staat uw woongenot centraal. Zelf bouwen op een eigen kavel? Of kiest u voor een van de kant-en-klare woningen? De beste keuze maakt u zelf.


Zelf bouwen

In Park Maashorst bepaalt u zelf de grootte en locatie van uw kavel. De hier naast afgebeelde kavelkaart is een indicatie. Er bestaan wel minimale afmetingen voor een vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning. Bij de verkaveling wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met uw wensen en die van de andere kopers. Neem gerust contact op met onze medewerkers van de kavelwinkel, zij helpen u graag verder.


Hoe ziet uw droomhuis er uit?

Denkt u aan een villa, een herenhuis, een woonboerderij of misschien wel aan een rietgedekte langgevelboerderij met twee of meer woningen? In Park Maashorst alle ruimte voor uw eigen stijl.
Op zoek naar inspiratie?

Kavel met huis

In samenwerking met kleinschalige projectontwikkelaars en architecten worden er ruime meer-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. Ideaal als u in Park Maashorst wilt wonen en volledig ontzorgd wilt worden. Meer informatie over deze woningen volgt!


Hier wil je meer over weten

Download de brochure